miercuri, 14 iulie 2010

Scurt exercitiu de imaginatie

Cu articolul acesta am participat la un concurs de creatie organizat de un site. Iata ca atat site-ul, cat si eu recidivam, poate de aceasta data cu mai mult succes din partea mea. Pe scurt, trebuie raspuns la intrebarea: De ce crezi ca a disparut Richard Taylor? Se premiaza ingeniozitatea si creativitatea raspunsurilor, iar premiul consta in cartea din spatele intrebarii. Si iata si textul cu care am participat la prezentul concurs:

Richard Taylor, dupa cum ii zice si numele, era croitor, dar nu orice fel de croitor, ci croitorul Casei Regale Britanice. Intr-una din zile, pe cand se ocupa sa ii ia masurile printului Charles pentru costumul de ginere de la nunta sa cu Camilla, dintr-un buzunar al hainei acestuia a cazut un biletel, fapt care la momentul respectiv a ramas neobservat pentru niciunul dintre cei doi. Insa, ulterior, pe cand facea ordine in incapere, Taylor a gasit biletelul si pentru ca nu avea cum sa banuiasca al cui era, l-a citit. Astfel, el a intrat in posesia unor informatii mai mult decat incomode pentru capetele incoronate legate de moartea printesei Daiana. Mai tarziu, observand lipsa biletului si rememorand evenimentele din ziua respectiva, printul si-a dat seama ca Taylor stie un secret a carui dezvaluire i-ar putea fi fatal in viata publica. De aici disparitia subita a croitorului, cel mai probabil locatar al unei celule de "lux" a inchisorii Wandsworth din Londra.

Un comentariu:

  1. Da, e intr-adevar ingenios raspunsul. Dupa ce am citit aproape toata explicatia, m-as fi gandit ca cel mai probabil e locatar pe fundul vreunui lac. Dar apreciz optimismul autorului :))

    RăspundețiȘtergere